Overimpe

Lede
6 woningen
vanaf 385.000 €
Het project Overimpe ligt in een residentiële wijk in Lede. Een lokaal schooltje in de straat zelf, ook andere scholen, winkels, sportclubs, restaurants, ... liggen binnen handbereik in het dorp van Lede.

De plannen voorzien in 6 nieuwbouwwoningen (gesloten en halfopen) in een fris klassieke, maar tijdloze architectuur met minstens 3 slaapkamers en een polyvalente zolder (met vaste trap) met vele mogelijkheden. Elk met een leuke en rustige tuin en voldoende plaats tot parkeren in de voortuin. Naast de mooie afwerking is er gekozen voor BEN-woningen met verwarming via warmtepomp en vloerverwarming.

De lanceringsprijzen gelden naar gelang de evolutie van het project.

Hieronder vindt u de plannen en info van de woningen afzonderlijk.
Interesse om te kopen?

Wij helpen u voor dit project graag rechtstreeks verder.

Jeroen Caudron
+32 478 29 08 30
info@quup.be
www.quup.be
412.000 €

Woning - Lot 1

Specificaties

214m2

Huis

3
Dit is een woning in gesloten bebouwing op een perceel van 2are41 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
385.000 €

Woning - Lot 2

Specificaties

190m2

Huis

3
Dit is een woning in gesloten bebouwing op een perceel van 2are40 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
405.000 €

Woning - Lot 3

Specificaties

180m2

Huis

3
Dit is een woning in halfopen bebouwing op een perceel van 3are23 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
465.000 €

Woning - Lot 4

Specificaties

187m2

Huis

3
Dit is een woning in halfopen bebouwing op een perceel van 5are77 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
399.000 €

Woning - Lot 5

Specificaties

187m2

Huis

3
Dit is een woning in gesloten bebouwing op een perceel van 3are91 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
463.500 €

Woning - Lot 6

Specificaties

187m2

Huis

3
Dit is een woning in halfopen bebouwing op een perceel van 5are66 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
Prijzen zijn steeds excl. BTW en kosten.