PROJECTGROND

Heeft u een grond of gebouw dat in aanmerking kan komen voor (her)ontwikkeling dan bekijken wij dit graag en vrijblijvend samen met U.

Onze focus is residentieel (woningen of appartementen), maar wij staan zeker ook open voor gemengde of commerciële projecten.
Om u een idee te geven hoe dit in zijn werk gaat, verduidelijken wij graag de verschillende stappen die bij een projectontwikkeling komen kijken:

Studie en analyse haalbaarheid


We onderzoeken de mogelijkheden tot (her)ontwikkelen van uw eigendom. Dit kan gaan over een braakliggend terrein, een af te breken of te renoveren gebouw of de ontwikkeling van een ruimer gebied waarvan uw eigendom deel uitmaakt. Hierbij bestuderen wij naast de stedenbouwkundige mogelijkheden ook de financiële haalbaarheid of waarde van uw eigendom.

Overeenkomst met eigenaars


Indien na de eerste stap blijkt dat uw eigendom in aanmerking komt voor een (her)ontwikkeling en wij elkaar kunnen vinden, worden afspraken vastgelegd in een overeenkomst (waar nodig in samenspraak met een uw jurist of notaris). Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerking (aankoop van uw eigendom, opstalrecht, ruil, …).

VergunningIn samenwerking met ervaren architecten en studiepartners werken wij het vooropgestelde project uit en voeren het volledig traject tot het bekomen van de vereiste omgevingsvergunningen.

Verkoop


Voor de verkoop van onze projecten doen wij doorgaans beroep op gespecialiseerde makelaars, vaak lokaal, die de markt rondom het project het beste kennen, natuurlijk volledig aangestuurd door ons.

Bouw


Volledig in lijn met onze visie houden wij ook het bouwen van onze projecten in eigen handen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van aannemers en onderaannemers die wij dagdagelijks en rechtstreeks aansturen. Zo houden wij vat op het bouwproces en de kwaliteit ervan zonder afhankelijk te zijn van tussenliggende schakels of partijen.

Contact

Voor al uw vragen, neem gerust contact. Wij helpen u met plezier verder.

U bent ook altijd welkom, graag op afspraak, in ons kijkappartement in de Oppemstraat 17 te 1861 Wolvertem.
Adres (zetel)
Jagers-te-Voetlaan 12a - 1980 Zemst