07
06
21
  • Start verkoop

The Market te Wemmel


Wij zijn verheugd u het project The Market te Wemmel te kunnen aankondigen, 4 mooie appartementen op wandelafstand en in een zijstraat van de markt.

08
04
21
  • Nieuw project

QUUP VERWERFT PROJECTGROND IN AFFLIGEM


Eind maart kwamen wij tot een akkoord over de aankoop van een projectgrond gelegen tussen de Groenweg en de Petterstraat te Affligem (deelgemeente Teralfene).

08
04
21
  • Vergunning

Projecten in Wemmel en Berlaar vergund


Eind maart bekwamen we de vergunningen voor 2 projecten, namelijk een verkavelingsvergunning voor 6 woningen gelegen in de Havikstraat te Berlaar en ook de omgevingsvergunning voor de 4 appartementen in de Markt te Wemmel.

21
03
21
  • Project The Fields (Zemst)

Uitverkocht


Het project "The Fields" te Zemst bleek een schot in de roos. Op amper een paar maanden tijd werd ons eerste project van 3 woningen uitverkocht. Hartelijk dank aan onze kopers voor het gestelde vertrouwen en dikke proficiat aan CBI IMMO met zo een mooie en vlotte verkoop. In de loop van april starten we met de bouwwerken en we zijn er op gebrand om ook de uitvoering vlot te laten verlopen.

29
12
20
  • Jaareinde

QUUP sluit jaar positief af


Wij zijn verheugd om het jaar 2020 positief te kunnen afsluiten en wensen u een gelukkig en gezond 2021 toe.

28
12
20
  • Verlaagd BTW-tarief

Project Elysion komt in aanmerking onder voorwaarden


Recent keurde de federale overheid een BTW verlaging goed in het kader van nieuwbouwprojecten voorafgegaan door de sloop van een bestaand gebouw. Het project Elysion te Wolvertem, waar een aanzienlijke sloop werd gerealiseerd eind 2018, komt hiervoor in aanmerking waardoor kopers onder specifieke voorwaarden kunnen genieten van een verlaagd tarief van 6% i.p.v. 21% op de constructieaandelen van het appartement.

Contact

Voor al uw vragen, neem gerust contact. Wij helpen u met plezier verder.

Vanaf de lente van 2021 kan u ook terecht, op afspraak, in ons kijkappartement in de Oppemstraat 17B0.2 te 1861 Wolvertem.
Adres
Jagers-te-Voetlaan 12a - 1980 Zemst
Telefoon
Email