18
12
20
  • Project The Fields (Zemst)

Eerste verkoop


Samen met onze verkooppartner CBI IMMO zijn wij verheugd te kunnen melden dat de eerste woning in het project The Fields te Zemst werd verkocht.

03
10
20
  • Vergunning

Verkavelingsvergunning The Fields te Zemst


Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij in augustus de verkavelingsvergunning voor de ontwikkeling en bouw van 3 grondgebonden langs de Elewijtsesteenweg in Zemst (Eppegem) hebben bekomen.

03
07
20
  • digitalisering

Lancering website


Vanaf vandaag kan u terecht op onze gloednieuwe website. In het huidige digitale tijdperk natuurlijk een heel belangrijk aspect om zowel onze klanten als onze partners snel en goed te kunnen informeren. Wij wensen u alvast veel surfplezier en hopelijk raakt u gecharmeerd door onze aanpak of onze projecten.

28
05
20
  • Samenwerking

Quup en A place for you slaan handen in elkaar


Gezien er via één van de vennoten reeds synergie was met A place for you hebben wij als Quup beslist om te investeren in een kijkappartement in het project Elysion te Wolvertem. Het appartement is volop in aanbouw en zal worden afgewerkt tegen het voorjaar van 2021.

15
05
20
  • Wemmel, Zemst en Berlaar

Nieuwe projecten in ontwikkeling


Met trots kunnen wij melden dat wij erin geslaagd zijn om enkele nieuwe projecten te mogen ontwikkelen in Wemmel, Zemst en Berlaar. Op dit moment zijn voor deze projecten de plannen volop in opmaak en wij hopen tegen begin 2021 over de nodige vergunningen te beschikken. Meer nieuws en info volgt later op onze projectpagina onder de rubriek "weldra".

Contact

Voor al uw vragen, neem gerust contact. Wij helpen u met plezier verder.

Vanaf de lente van 2021 kan u ook terecht, op afspraak, in ons kijkappartement in de Oppemstraat 17B0.2 te 1861 Wolvertem.
Adres
Jagers-te-Voetlaan 12a - 1980 Zemst
Telefoon
Email