21
03
21
  • Project The Fields (Zemst)

Uitverkocht


Het project "The Fields" te Zemst bleek een schot in de roos. Op amper een paar maanden tijd werd ons eerste project van 3 woningen uitverkocht. Hartelijk dank aan onze kopers voor het gestelde vertrouwen en dikke proficiat aan CBI IMMO met zo een mooie en vlotte verkoop. In de loop van april starten we met de bouwwerken en we zijn er op gebrand om ook de uitvoering vlot te laten verlopen.

29
12
20
  • Jaareinde

QUUP sluit jaar positief af


Wij zijn verheugd om het jaar 2020 positief te kunnen afsluiten en wensen u een gelukkig en gezond 2021 toe.

28
12
20
  • Verlaagd BTW-tarief

Project Elysion komt in aanmerking onder voorwaarden


Recent keurde de federale overheid een BTW verlaging goed in het kader van nieuwbouwprojecten voorafgegaan door de sloop van een bestaand gebouw. Het project Elysion te Wolvertem, waar een aanzienlijke sloop werd gerealiseerd eind 2018, komt hiervoor in aanmerking waardoor kopers onder specifieke voorwaarden kunnen genieten van een verlaagd tarief van 6% i.p.v. 21% op de constructieaandelen van het appartement.

18
12
20
  • Project The Fields (Zemst)

Eerste verkoop


Samen met onze verkooppartner CBI IMMO zijn wij verheugd te kunnen melden dat de eerste woning in het project The Fields te Zemst werd verkocht.

03
10
20
  • Vergunning

Verkavelingsvergunning The Fields te Zemst


Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij in augustus de verkavelingsvergunning voor de ontwikkeling en bouw van 3 grondgebonden langs de Elewijtsesteenweg in Zemst (Eppegem) hebben bekomen.

03
07
20
  • digitalisering

Lancering website


Vanaf vandaag kan u terecht op onze gloednieuwe website. In het huidige digitale tijdperk natuurlijk een heel belangrijk aspect om zowel onze klanten als onze partners snel en goed te kunnen informeren. Wij wensen u alvast veel surfplezier en hopelijk raakt u gecharmeerd door onze aanpak of onze projecten.

Contact

Voor al uw vragen, neem gerust contact. Wij helpen u met plezier verder.

U bent ook altijd welkom, graag op afspraak, in ons kijkappartement in de Oppemstraat 17 te 1861 Wolvertem.
Adres
Jagers-te-Voetlaan 12a - 1980 Zemst
Telefoon
Email