Onze visie

“Ontwikkelen en bouwen van projecten voor U en met U, gebaseerd op onze ervaring en expertise en die van onze partners. Steeds met oog voor de omgeving en ruimtelijke context.”

In een vrije vertaling omvat dit wat wij verstaan onder “QUalified to Urbanize Projects”.

Eind 2019 beslissen Koen, Gino en Michaël om hun jarenlange ervaring als landmeter, ingenieur en projectontwikkelaar bij een aantal gevestigde waarden aan te wenden om een eigen verhaal te schrijven. Begin 2020 wordt QUUP boven de doopvont gehouden. 
Bij ons is projectontwikkeling geen zaak van louter een geschikte grond, pand of goed plan, maar als ervaren bouwers en liefhebbers van architectuur gaan wij mee tot aan het overhandigen van de sleutels en zelfs daarna. Hierbij kan u onbezorgd vertrouwen op onze ervaring en expertise en doen we waar nodig beroep op onze partners.
Het gaat ook niet alleen over het project aan zich want vanaf de eerste screening hebben wij oog voor de omgeving (voorzieningen, winkels, mobiliteit, …) en de ruimtelijke context. Wij pinnen ons dan ook niet vast op één type van project, maar bekijken steeds per locatie welk project het meest geschikt is. Vaak is dit residentieel (woningen of appartementen), maar soms gemengd met ook een commercieel  programma (kantoor, handelspand, …). 

Met “voor U en met U” willen wij benadrukken dat U centraal staat in onze benadering. Die U geldt zowel voor onze klanten, maar evenzeer voor onze partners, architecten, studieburelen, grondeigenaars, besturen, buren, … . Op diplomatische wijze streven wij ernaar om elke U te betrekken en samen te werken naar een resultaat en een project waar U en wij trots en tevreden over kunnen zijn. 

Contact

Voor al uw vragen, neem gerust contact. Wij helpen u met plezier verder.

U bent ook altijd welkom, graag op afspraak, in ons kijkappartement in de Oppemstraat 17 te 1861 Wolvertem.
Adres (zetel)
Jagers-te-Voetlaan 12a - 1980 Zemst