The Fields

Zemst
3 woningen
vanaf 370.000 €
Het project The Fields is gelegen langs de Elewijtsesteenweg te Zemst (Eppegem) op wandelafstand van het station en het centrum via de nieuwe voetgangersbrug over de Zenne. Wij voorzien 3 grondgebonden woningen (2 halfopen en 1 open) met prachtig zicht op de achterliggende velden. Hierbij werd gekozen voor een architectuur met een "bourgeoisie" kantje, namelijk een wit geschilderde baksteen en antraciet ramen en zinkwerk voor het dak.

De woningen, allen BEN en dus duurzaam en klaar voor de toekomst, hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 218 à 228 m² met focus op een grote leefruimte. Optioneel kan er voor 2 van de 3 woning een carport voorzien worden.

Hieronder vindt u de plannen en info van de woningen afzonderlijk. Neem zeker ook eens een kijkje in het lastenboek.

PROJECT ONDERTUSSEN VOOR 100% VERKOCHT - BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN !
Interesse om te kopen?

CBI IMMO Vilvoorde

Hendrik I Lei 5 - 1800 Vilvoorde +32 2 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be
www.cbi-immo.be
VERKOCHT

Woning - Lot 1

Specificaties

228m2

Huis

3
Dit is een woning in open bebouwing op een perceel van 6are82 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
VERKOCHT

Woning - Lot 2

Specificaties

218m2

Huis

3
Dit is een woning in halfopen bebouwing op een perceel van 3are51 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
VERKOCHT

Woning - Lot 3

Specificaties

220m2

Huis

3
Dit is een woning in halfopen bebouwing op een perceel van 4are57 die sleutel-op-deur wordt afgewerkt en waarbij u de afwerking kan kiezen volgens uw wensen samen met onze leveranciers. Als extra troef is er een ruime zolder met vaste trap die optioneel kan worden ingericht.
Prijzen zijn steeds excl. BTW en kosten.